GASTRO KURZ



Už niekoľkokrát ste nám písali s otázkou, či organizujeme kuchárske alebo kurzy pre čašníkov. Stále však naša odpoveď znela ak bude záujem pouvažujeme aké sú možnosti. Napokon sme si sadli a túto otázku rozobrali a dohodli sme sa na vypracovaní materiálov a rozpisu jednotlivých kurzov. Nakoľko to bude po prvýkrát počas nášho pôsobenia prichádzame s nasledovnou ponukou.
Ponukou, ktorá sa už nebude opakovať v takejto podobe.



  • vekovo 18 - 30
  • pre budúcich kuchárov, čašníkov
  • pre tých čo sa chystajú do zahraničia
  • pre tých, ktorí chcú získať skúsenosti, ktoré učebnice nenaučia
  • majú problém v rámci svojho oboru so správnou organizáciou práce, s delením času, plánovania a spracovania surovín počas objednávky
  • pre tých, ktorí majú problém s tímovou prácou, koordináciou a komunikáciou HOSŤ - ČAŠNÍK - KUCHYŇA  a naopak
  • pre všetkých bez ohľadu na ich predošlé vzdelanie


KUCHYNA

  • Intenzívny kurz s prácou na kuchyni
  • varenie pod dohľadom šéfkuchára Esta Noche Richarda Kunderlika
  • racionalizácia práce podľa  zvyšujúceho sa tempa
  • kurz na zvládnutie  tlaku a stresu
  • ozdobovanie podľa najnovších trendov
  • využívanie netradičných surovín
  • náuka o surovinách, možnosti ich využitia
  • ťahy a triky v prípade rýchlej nečakanej zmeny počas varenia

Čo získate :

  • prax potrebnú pri hľadaní práce
  • predstavu o priebehu práce v zahraničí
  • využívanie fantázie, improvizácia
  • sebakontrola a trpezlivosť
  • odporúčanie na prácu, osobne možné telefonicky
  • ponuka práce v Esta Noche (pre najlepšieho)


Trvanie kurzu od 27.11 - 26.12 2014  (160hodín) teoria - 24hodin / prax - 136hodín
To všetko teraz ZADARMO

Počet učastníkov je obmedzený - 4 osoby

OBSLUHA

Kurz vhodný pre budúcich čašníkov.
Počet účastníkov je obmedzený: 6 osob

  • náuka o komunikácii
  • spôsoby podávania nápojov a jedál
  • využívanie fantázie, improvizácia


Tieto kurzy sú určené pre každého, kto chce vo svojom obore rásť a dosiahnuť úspech
Kto sa chce dostať hlbšie do tajov gastronómie, naučiť sa pracovať v kolektíve a stať sa súčasťou tímu.

Tento kurz je takým “darčekom” od šéfkuchára Richarda Kunderlíka.

“Kuchárom sa musíš narodiť, narodil som sa aby som varil, plán B neexistuje, byť kuchárom nie je zamestnanie, ale život “

KONTAKT :         0907 306 339 ( heny)
                            rezervujeme@gmail.com
                            Facebook: RestauraciaEstaNoche

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára