Už niekoľkokrát ste nám písali s otázkou, či organizujeme kuchárske alebo kurzy pre čašníkov. Stále však naša odpoveď znela ak bude záujem pouvažujeme aké sú možnosti. Napokon sme si sadli a túto otázku rozobrali a dohodli sme sa na vypracovaní materiálov a rozpisu jednotlivých kurzov. Nakoľko to bude po prvýkrát počas nášho pôsobenia prichádzame s nasledovnou ponukou.
Ponukou, ktorá sa už nebude opakovať v takejto podobe.
- vekovo 18 - 30
- pre budúcich kuchárov, čašníkov
- pre tých čo sa chystajú do zahraničia
- pre tých, ktorí chcú získať skúsenosti, ktoré učebnice nenaučia
- majú problém v rámci svojho oboru so správnou organizáciou práce, s delením času, plánovania a spracovania surovín počas objednávky
- pre tých, ktorí majú problém s tímovou prácou, koordináciou a komunikáciou HOSŤ - ČAŠNÍK - KUCHYŇA a naopak
- pre všetkých bez ohľadu na ich predošlé vzdelanie
KUCHYNA
- Intenzívny kurz s prácou na kuchyni
- varenie pod dohľadom šéfkuchára Esta Noche Richarda Kunderlika
- racionalizácia práce podľa zvyšujúceho sa tempa
- kurz na zvládnutie tlaku a stresu
- ozdobovanie podľa najnovších trendov
- využívanie netradičných surovín
- náuka o surovinách, možnosti ich využitia
- ťahy a triky v prípade rýchlej nečakanej zmeny počas varenia
Čo získate :
- prax potrebnú pri hľadaní práce
- predstavu o priebehu práce v zahraničí
- využívanie fantázie, improvizácia
- sebakontrola a trpezlivosť
- odporúčanie na prácu, osobne možné telefonicky
- ponuka práce v Esta Noche (pre najlepšieho)
Trvanie kurzu od 27.11 - 26.12 2014 (160hodín) teoria - 24hodin / prax - 136hodín
To všetko teraz ZADARMO
Počet učastníkov je obmedzený - 4 osoby
OBSLUHA
Kurz vhodný pre budúcich čašníkov.
Počet účastníkov je obmedzený: 6 osob
- náuka o komunikácii
- spôsoby podávania nápojov a jedál
- využívanie fantázie, improvizácia
Tieto kurzy sú určené pre každého, kto chce vo svojom obore rásť a dosiahnuť úspech
Kto sa chce dostať hlbšie do tajov gastronómie, naučiť sa pracovať v kolektíve a stať sa súčasťou tímu.
Tento kurz je takým “darčekom” od šéfkuchára Richarda Kunderlíka.
“Kuchárom sa musíš narodiť, narodil som sa aby som varil, plán B neexistuje, byť kuchárom nie je zamestnanie, ale život “
KONTAKT : 0907 306 339 ( heny)
rezervujeme@gmail.com
Facebook: RestauraciaEstaNoche
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára