Már többen írtak nekünk, azzal a kérdéssel, hogy szervezünk-e főző- vagy pincértanfolyamot. Állandó válaszunk az volt, ha lesz érdeklődés, megfontoljuk mik a lehetőségek. Végül leültünk, elemztük ezt a kérdést, és megállapodtunk az egyes kurzusok tartalmában. Mivel ez lesz az első alkalom tevékenységünk során következő ajánlattal álltunk elő.
Ajánlat, amely nem fog megismétlődni ebben a formában.
- korhatár 18-30 év
- jövőbeli szakácsok, pincérek részére
- Azok számára, akik külföldön szeretnének dolgozni
- Azok számára, akik szeretnék, hogy tapasztalatokat szerezzenek, amilyeneket a tankönyvek nem tanítanak
- akiknek problémájuk van a szakmájukon belül a munkaszervezéssel, az időbeosztással, a tervezéssel és a nyersanyagok feldolgozásával ételkiadás közben
- Azok számára, akiknek nehezen megy a csapatmunka, a szervezés és kommunikáció VENDÉG- PINCÉR – KONYHA közt és fordítva
- mindenkinek függetlenül az iskolai végzettségéről
KONYHA
● Intenzív munka a konyhában
● főzés Richard Kunderlik, az Esta Noche főszakácsának felügyelete alatt
● a munka racionalizálása növelt munkatempó mellett
● a nyomás és a stressz leküzdése
● ételek díszítése a legújabb trendek alapján
● nem hagyományos nyersanyagok használata
● trükkök a váratlan szituációk előfordulása esetén főzés közben
Mit kap:
● álláskereséshez szükséges gyakorlatot
● a külföldi munkatempó megismerése
● a képzelet, az improvizáció használata
● önuralom és türelem
● ajánlás
● munkalehetőség az Esta Noche-ban (a legjobbszámára)
Időtartam 27.11 26.12 2014 (160 óra) 24 óra elmélet / 136 óra gyakorlat
Mindez most ingyen
A résztvevők száma korlátozott - 4 fő
FELSZOLGÁLÁS
Természetesen alkalmas a jövőbeli pincérek számára
A résztvevők száma korlátozott - 6 fő
● kommunikáció fejlesztése
● italok és ételek felszolgálási módja
● a képzelet, az improvizáció használata
A tanfolyamok azok számára ajánlottak, akik fejlődni akarnak a maguk területén és sikeresek akarnak lenni, akik mélyebben szeretnék megismerni a gasztronómi titkait, akik meg akarnak tanulni csapatban dolgozni és egy csapat részét akarják képezni.
Ez a tanfolyam "ajándék" az Esta Noche főszakácsátol, Richard Kunderlíktól.
"Szakácsnak születni kell, azért születtem meg, hogy főzzek, nincs B terv, szakácsnak lenni nem munka, hanem maga az élet."
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára